Turister og sommerhusejere

I Halsnæs finder du en unik blanding af smuk natur, hyggelige havne og landsbymiljøer, kulturelle oplevelser og en levende kulturarv.

Krudtværket i Frederiksværk

Året rundt er der et væld af forskelligartede begivenheder og aktiviteter for alle aldre i Halsnæs. Foreninger og ildsjæle organiserer idræt, natur- og kulturoplevelser og events centreret om de mange livlige byer og havnemiljøer i hele Halsnæs. På Oplevhalsnaes.dk kan du få overblik over de mange oplevelser og små og større begivenheder, der finder sted. Du kan desuden finde guides til de bedste strande, de lokale markeder og de sjoveste oplevelser for børn.

Hvad der sker lige nu

Du finder en oversigt over udvalgte aktuelle arrangementer på Oplevhalsnaes.dk eller du kan løbende følge Facebooksiden Oplev Halsnæs. Du kan desuden finde flere arrangementer og selv taste arrangementer ind via Kultunaut-kalenderen på Oplev Halsnæs. 

Du kan også se en oversigt over begivenheder på VisitNordsjællands hjemmeside. Her finder du også lokale spisesteder og overnatningsmuligheder. Du kan også blive inspireret her på hjemmesiden, hvor du blandt andet kan finde museer, naturoplevelser og koncertsteder.

Sidst opdateret 14. februar 2019

Kontakt

VisitNordsjælland 
Stengade 72 
3000 Helsingør
Telefon 49 21 13 33 
info@visitnordsjaelland.com

Din guide til lokale oplevelser!

Link til Oplev Halsnaes