Kort afstand til mange virksomheder

Der findes mange mellemstore og større virksomheder i og nær Halsnæs i en fornuftig køreafstand. Se kortet over de største virksomheder i Nordsjælland.

Halsnæs Kommune har mange driftige virksomheder og en sundt erhvervsklima. Der er derfor gode muligheder for at finde nye samarbejdspartnere, leverandører eller finde job lokalt i Halsnæs. Tager man også nærområderne med i sin søgning, så er udbuddet endnu større.

Vi har samlet et overblik på kortet herunder, der viser de største private virksomheder (over 10 ansatte) i og nær Halsnæs. Køreafstanden i bil er i det mørkegrønne område ca. 20 minutter og i det lysegrønne område ca. 40 minutter fra centrum af Halsnæs, hvor flaget er placeret. Der kører også lokaltog og busser ind og ud af Halsnæs, men i denne beregning er det biltransporten, der er udgangspunktet.

Zoom ind og ud i kortet for at se placeringen og branchekoderne for de større private virksomheder. I alt viser kortet over 128.000 arbejdspladser ifølge CVR registeret i 2017, og det er uden offentlige arbejdspladser og de mindre virksomheder, som også ligger i området. Det samlede antal arbejdspladser i de markerede zoner overstiger 200.000 ifølge CVR.

 Tegnforklaring

OBS: Hvis du ruger du ipad, tablet eller mobil kan du med fordel Klikke her for at se kortet i fuld skærm. Her kan du også zoome i kortet og se yderligere oplysninger om virksomhederne.

Sidst opdateret 12. marts 2019

Kontakt

Inge Ibbi Bak
Senior Erhvervskonsulent
Telefon 51 67 54 88
inbak@halsnaes.dk

Læs om arbejde i Halsnæs på:

Vi elsker Halsnæs logo 

Historier om:
Arbejdslivet i Halsnæs


Boliger og grunde til salg

Yderst attraktive priser på boliger, ejendomme og grunde i Halsnæs Kommune.
Læs mere her


Din guide til lokale oplevelser:

Link til Oplev Halsnaes