Tre trin til digital synlighed hos Google

Udover at være verdens største søgemaskine, har Google også en del tjenester, som du med fordel gratis kan benytte for at blive fundet på nettet. Her gennemgås de mest basale og gratis markedsføringstiltag, som du kan implementere for at blive synlig på Google.

Bliv fundet på Google

1. Opret en Google konto 

- hvorfor skal jeg det?

Når du opretter en Google konto får du automatisk en Gmail e-mailadresse. Det er er din adgangsgivende konto til Google-tjenester som Google My Business, Google Maps, YouTube, osv. link til se oversigten.
(Opret en Gmail med f.eks. dit virksomhedsnavn. Du behøver ikke at bruge Gmail til dine emails, men blot som adgang til Googles tjenester).

2. Opret en Google Plus profil

– hvorfor skal jeg det?

Google Plus er ”Googles Facebook”, men det har dog aldrig opnået samme popularitet som Facebook. Med en Google+ kan du bl.a. give anmeldelser til virksomheder, slå de samme opslag op, som du slår op på Facebook. Fordelen ved en Google+ profil med link fra og til din hjemmeside er, at du rangerer bedre i søgeresultater, så dine potentielle kunder kan finde dig.


3. Opret din virksomhed på Google My Business

- hvorfor skal jeg det?

Google My Business tilføjer eller gør du krav på din virksomhedsfortegnelse.
De virksomhedsoplysninger du opretter på Google My Business bliver vist overalt på Google, f.eks. på Google Søgning og Google My Maps.

Sidst opdateret 25. februar 2019

Opbyg din digitale viden!

Det er gratis! Du skal blot oprette din konto for at gå i gang med din personlige læringsplan.
Læs mere her

Opbyg digitale færdigheder